Cabrit d'Almeria

Es tracta d'animals de 25-30 dies de vida alimentats únicament amb la llet de les seves mares. Això ens dóna un producte de qualitat suprema amb unes característiques tant organolèptiques com nutricionals que ho distingeixen d´altres tipus de cabrits més generalitzats.
Estem parlant d'una carn amb un color, olor i sabor característic que li proporcionen els àcids grassos procedents del pasturatge a 'Sierra dels Filabres' (Almeria), on es produeix en exclusiva.

Lechal de Castella

S'entén per lechal el tipus de xai el qual la seva alimentació és exclusivament de llet materna. Les races són la Xurra, Castellana o Ojalada. Es cria a la província de Castella i Lleó.

Porc de Vic

Entre els boscos d'alzines de les muntanyes del Montseny, a les granges que ens serveixen aquest producte creixen els porcs en les millors condicions d'alimentació, higiene i espai.
S´obté un porc amb una bona qualitat de carn i amb l'autèntic sabor del porc tradicional d´abans.Una criança acurada que assegura un producte porcí d'alta qualitat i beneficiós per a la salut.

Porc Ibèric

El Porc Ibèric és una raça de porc amb unes característiques que la distingeixen morfològicament de qualsevol altra espècie porcina. Vivint en el seu hàbitat natural des del primer moment, la seva alimentació es basa en el consum de glans de les alzines i sureres de la Dehesa, la qual constitueix un ecosistema propi de la Península Ibèrica.
Les seves característiques principals són el particular sabor, suculència i tendresa que diferencia aquest tipus de producte.

Especialitats d'elaboració pròpia

Tenim una gran varietat d'especialitats d'elaboració pròpia entre les quals destaquem les nostres hamburgueses i minihamburgueses, botifarres i salsitxes, mandonguilles, pinxitos i altres especialitats que podràs trobar a les nostres botigues.
Tenim molts tipus d'hamburgueses i minihamburgueses diferents però si això no és suficient, i vols proposar-nos un nou tipus d'hamburguesa que t'agradaria assaborir… només fa falta que ens ho encarreguis i te la servirem amb molt de gust!